Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

VÍZÖNTŐ (01.21. - 02.19.)


Horoszkópok ásványkövei - A Vizöntő csillagjegy ásványai

A Vizöntő csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Szaturnusz, Uránusz
Elem: Levegő

 

Mottó: Én tudok. Látásmódja olyan, mint a madaraké: felülről szemléli az eseményeket, ahol minden olyan kicsinek és lényegtelennek tűnik.  A Viöntők mégis meglátják mindenben az értelmet, a dolgok közötti összefüggéseket.

A Vizöntő jellemző tulajdonságai:

Intuicó, szárnyalás, szabadságvágy, függetlenség, önirónia, eredetiség, idealizmus

A Vízöntő határtalan szabadságra és függetlenségre vágyik. Nem bírják a kötöttségeket, minden áron és minden körülmények között ki akarnak törni abból a helyzetből, ami számunkra nem elfogadható.

Szeretik a változatosságot, s nem viselik el a rutint, a régi, berögzült dolgokat. Szárnyaló, élénk fantáziájuk gyakran a jövőbe repíti a jegy szülötteit, mindig tele vannak ötletekkel, a megvalósítás viszont nem tartozik az erősségeik közé. Mielőtt egy ötletük megvalósítását befejeznék, egy új ötlettel azt felül is írhatják.

A vita az ő területük, de véleményükhöz végletetekig tudnak ragaszkodni, az álláspontjukon nehezen változtatnak. Olykor különcködővé, sznobbá, lázadókká válnak. Mindezek ellenére kifejezetten emberbarátok, és semmi sem fontosabb számukra, mint baráti körük vagy a hasonló gondolkodásúak csoportja.  

Sokat gondolnak arra, hogy mit tehetnének még az emberiség érdekében, hogyan lehetne a világot megváltoztatni. Ez a változtatási vágy cselekedeteik egyik fő eleme. Miután álmodozók, idealisták és gyakran járnak a fellegekben, éppen ezért időnként nem árt egy olyan ember közelsége, aki néha lehozza őket a földre.

Az egyik legnagyobb negatív tulajdonságuk, hogy másokban gyakran a hibát látják meg, viszont a sajátjaikat nem tekintik azoknak. Társaságban nyitott, kommunikatív, szórakoztató jellemük miatt más jegy szülöttei szívesen kerülnek velük kapcsolatba.

 A Vizöntő csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Vizöntő horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. 

Az ásványok felsorolása után láthatód a Vizöntő horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.

További ásvány ékszereket itt találsz: Ásvány karkötők

Vizöntő ásvány karkötő