Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Aurakvarc

Aura kvarc hatása

Az aurakvarc tulajdonképpen hegyikristály, aminek a felszínét gőzöléses vákuumkamra eljárással különböző fémekkel vonnak be. Az igy létrejövő kristály felszíne fémfényű és különböző színű lesz attól függően, hogy az eljárás során melyik fémet vitték fel a kristály felszínére. Az aura kvarcok előállításához felhasznált fémek: arany, ezüst, réz, vas, platina stb. A különböző aura kvarc változatok nevéből kiderül a kristály színe is.

A legismertebb aurakvarcok:

  • szivárvány aura kvarc
  • akva aura kvarc (világoskék)
  • angyal aura kvarc ( halvány rózsaszín)
  • napfény aura kvarc (narancs, arany)
  • rózsa aura kvarc (rózsaszín)
  • királykék aurakvarc

Az aura kvarc karkötő a változatok sokszínűségét tükrözi, aminek a ragyogása elbűvőli viselője szemeit. Egy ilyen ékszer birtokosa a természet és az emberi tudás, tudomány ötvözetét tarthatja a kezében. 

Az aurakvarc ásványnak tulajdonított pszcihológiai és érzelmi gyógyhatás

Az aurakvarcok noha mesterséges kvarcok, mégis egyedi színviláguk és megjelenésük miatt rendkívül népszerűek az ékszerekért rajongók valamint ezoterikus körökben és a kritálygyógyászatban is. Feltételezett érzelmi és pszichológiai hatásuk megegyezik a hegyikristálynál leírtakkal annyi különbséggel, hogy egy-egy tulajdonság a felvitt fém hatására erősödhet. Igy például az akva aura kvarc különösen támogathatja a megnyilvánulás, a kommunikáció érzelmi akadályainak megszüntetését, a napfény aurának tisztitó, aktivizáló és önbizalmat erősítő hatást tulajdonítanak, az angyal (opál) aurakvarc pedig színéből adódóan reményt, vidámságot és örömet sugall.

Horoszkóp: bármelyik csillagjegy

Aura kvarc ásvány karkötő


 


34termék
ÚJ

Lepidolit karkötő aura kvarccal és shamballa gyönggyel

4 250 Ft

Gránát ásvány karkötő arany aura kvarccal

4 450 Ft

Aura kvarc karkötő

5 350 Ft

Aura kvarc, ametiszt, hegyikristály karkötő

5 400 Ft