Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

HALAK (02.20. - 03.20.)


Horoszkópok ásványkövei - A Halak csillagjegy ásványai

A Halak csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Neptunusz
Elem: Víz

MottóÉn hiszek. Rendkívüli érzékenység jellemzi. Sokszor eltávolodva a külvilágtól saját álomvilágban él, emiatt a való világ történéseiből időnként „kiesik”.

Jellemző tulajdonságai:

Együttérzés, önzetlenség, fantázia, álomvilág, szerénység, túlzott érzékenység, illúziók

A Halak jegyben születtekre magasfokú érzékenység a jellemző. Megérzik mások hangulatát, és az őket körülvevő légkört is. Ezért reagálnak a ki nem mondott dolgokra és a hangsúlyra legalább olyan intenzitással, mint arra, amit ténylegesen mondanak. Együttérzésük nem ismer határokat, nem viselik el, hogy másokat szenvedni lássanak. Főleg szociális területen helyezkednek el.

A Halak uralkodó bolygója a Neptunusz, szimbóluma két összefonódott hal, melyek közül az egyik az árral szemben, a másik az árral úszik. Ez az ellentét kiválóan jellemzi a Halak kettős, és határozatlan jegyét. Önmagukat is nehezen tudják meghatározni, mert gyakran azt sem tudják, hogy mit is akarnak, s mások is sokszor nehezen tudják „bekategorizálni” az általuk ismert emberek közé. Nehezen nyílnak meg mások előtt, a küzdelem, a vita nem az erősségük, akit viszont bizalmukban fogadnak, azzal szemben kedvesek, nyitottak, kommunikatívak. Fontos számukra, hogy időnként visszavonuljanak saját, belső álomvilágukba, csak így tudnak gátat szabni a külvilág időnként nyomasztó hatásainak. Szívesen hagyatkoznak ösztöneikre, és megérzéseikre, viszont érzelmeiket nehezen tudják kordában tartani, így egyik pillanatban a vidám, mosolygós Halak a másik pillanatban már depressziós, és bús.

A művészetek területén nagyon sok Halak jegyű ember tevékenykedik, ugyanis itt például íróként, költőként, festőként élénk fantáziájuk révén olyan különleges álomvilágot tudnak megalkotni, melynek szabályait önállóan hozzák meg, s ami kedvező körülményeket teremt nem mindennapi alkotások létrehozásában.

 A Halak csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Halak horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Halak horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.

További ásvány ékszereket itt találsz: Ásvány karkötők