Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

OROSZLÁN (07.23. - 08.23.)


Horoszkópok ásványkövei - Az Oroszlán csillagjegy ásványai

Az Oroszlán csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Nap
Elem: Tűz

Mottó: Én akarok. Természetes tekintély és méltóság. Jellemző rá az erő, a szabadság, a gyakorlatiasság, segítőkészség.

Jellemző tulajdonságai:

 

Erő, vitailistás, segítőkész, határozott, bátor, szabadságvágy, hiszékeny, versengés

Az Oroszlánok uralkodó bolygója a Nap, s a hogy a Nap a Naprendszer középpontja, úgy az Oroszlánok is szeretnek a figyelem középpontjában állni.

Gyakran sugárzó személyiségek, nem kerülhetik el figyelmünket. Igazi vezéregyéniségek, nagyvonalúak, toleránsak, és segítőkészek társaikkal, barátaikkal, családtagjaikkal szemben. Viselkedésük nemességet rejt, ezért tetteik nagyvonalúak és látványosak. Akkor érzik magukat a legjobban, ha rájuk vetül a reflektorfény.  Saját „birodalmuk” felett nagy méltósággal uralkodnak, legyen szó egy vállalatról, egy családról vagy akár egy ország vezetéséről. Az Oroszlánok törekszenek arra, hogy vezető pozíciót töltsenek be.  A munkában a kitartás, a lelkesedés, a gyakorlatiasság és a nagy önbizalom jellemzi őket.

Ha a társadalomban a vezető szerepét nem tudják megélni, akkor könnyen boldogtalanná vagy elégedetlenné válnak. Mindig a legjobbak akarnak lenni, és ezért mindent meg is tesznek. Szeretik a luxust, a kényelmet, mindenből a legjobb kell nekik. Igy például ha színházba mennek, ők a díszpáholyban érzik magukat a legjobban.  A párkapcsolatban is ők az uralkodó személyiségek, mindig mindenről határozott véleményük van, és ezt közlik is társukkal. Ragaszkodik ahhoz, hogy minden úgy történjen, ahogy ők gondolják.Az Oroszlán csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük az Oroszlán horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód az Oroszlán horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.

További ásvány ékszereket itt találsz: Ásvány karkötők