Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

RÁK (06.22. - 07.22.)


Horoszkópok ásványkövei - A Rák csillagjegy ásványai

A Rák csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Hold
Elem: Víz

Mottó: Én érzek. Érzelmes és az érzékeny. Szüksége van arra, hogy szolgáljon és gondoskodjon másokról, akikkel jól érzi magát. Mindig az adott pillanatban él, és ellenállás nélkül sodródik a változások útján.

Jellemző tulajdonságai:

Hűség, tisztaság, háziasság, az otthon biztonságérzete, a hagyományok tisztelete, érzékenység

A Rákok igazi, mély érzelmi világban élnek. Olyan tisztán érzékelik a hangulatokat, mint a kimondott szavakat, megérzéseikre teljes biztonsággal hagyatkoznak. Ezért a Rákok a érzékenység megtestesítői.

A Rák jegy szülöttei nagyon összetett személyiségek, érzelmi életük folyton hullámzik, néha meglehetősen szeszélyesek. Az egyik pillanatban még veszekednek, a következőben a legtündéribb teremtések. Ha megbántják őket, gyakran a magatartásuk konokká válik, s bár úgy tűnik, hogy a „rák páncélzatáról” lepereg minden érzelem, valójában a páncél felszíne alatt egy érzékeny lélek lakozik.

Az összes jegy közül rájuk a legjellemzőbb az otthon biztonságának megteremtésére való törekvés. A Rák jegyűek fontos része a gondoskodás, törődés emberekről vagy állatokról, lelki problémákról vagy például egy teljes háztartásról. Igazi családcentrikus emberek, akik partnereikkel mindig hosszantartó kapcsolatra törekszenek.

 A Rák csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Rák horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Rák horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.