Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Ásvány karkötők

Ásvány karkötők

 

Az ásványok a természet csodás ajándékai. Nemcsak a Föld szilárd kérge, hanem a körüttönk lévő bolygók, égistestek is ásványokból és kőzetekből épülnek fel.

Az ásványkövek hosszú évezredek óta életünk mindennapi résztvevői: az utcákon a szél által felkapott apró porszemcsék is ásványok. Az ásványokból készült ékszerek és karkötők nemcsak az esztétikus megjelenésünkhöz járulnak hozzá, hanem érzelmi, lelki és mentális szinten is jótékony hatással lehetnek az emberi szervezetre.

Már az ókorban is felismerték a kövek pozitív tulajdonságait. Minden kristály sajátos egyedi rezgéssel rendelkezik, ami testünk energiamezejére hatva pozitív energiával tölti fel a tudatot és a lelket. Az egészségünk megőrzéséhez szükséges szellemi és érzelmi egyensúly fenntartása kiemelkedő jelentőségű az életünkben, hisz ez nemcsak a hangulatunkat, hanem gondolataink és cselekedeteink révén testünk energetikai állapotát is befolyásolja. Miután a kövek által rezonált energia eltérő, így azok viselése mindenkire másképp hat. 
Bár a kristályok hatékony támogatást nyújthatnak a gyógyulásunk során, alkalmazásuk csak kiegészítő kúraként lehetséges. Az ásványok nem gyógyszerek, a kövek felhasználása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és a kezelést.
A kövek támogató hatásától viszont ne várjunk varázslatot: nem szüntetik meg mindennapi problémáinkat, viselésük nem hoz tökéletes egészséget, gazdagságot stb. Hatásukat lelki,érzelmi világunkra fejthetik ki, és ez kizárólag olyan folyamatokra irányul, ami Bennünk rejtőzik, ami már belőlünk elindult. A gyógyuláshoz, érzelmi blokkjaink feloldásához a közreműkődésünk, a szándék elengedhetetlen. Ugyanakkor az ékszerek esztétikai értéket hordoznak magukban, így akár a látványuk is pozítivan befolyásolhatja a hangulatot.

Az emberi testen belül 7 fő csakra (energiaközpont) van, melyekhez színek, s ezáltal ásványok is társíthatók. A kristályok kedvező irányban befolyásolhatják a csakrák műkődését, azaz segítik és felszabadítják a szervezet energiáit, így segítve
a lelki béke kialakulását, az inspiráló energiák felszabadulását. 7 csakra ásvány karkötőinkben az összes olyan ásvány megtalálható, ami jótékony hatással van csakráink műkődésére.

Egy ásvány karkötő nemcsak a feszültség, a szorongás oldásában lehet a segítségünkre, hanem egyedi, színes kinézetük hozzájárulhat megjelenésünk tökéletesítéséhez is. Mai felgyorsult világunkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik a megjelenésre, hisz sokszor az első benyomás döntő jelentőségű, gondoljunk csak egy randira vagy egy állásinterjúra.
Lényeges tehát az, hogy milyen benyomást sugárzunk környezetünk felé, amiben az ásványok ismét a segítségünkre lehetnek.

Jelenleg körülbelül 4000 ásványról van tudomásunk, melyek bár különböző mennyiségben és minőségben állnak rendelkezésére, de így is több száz olyan kő van, melyek alkalmasak ékszerek és karkötők készítésére.
A natúr ásvány karkötők egyetlen ásványtípus gyöngyeiből készülnek, viszont az ásványgyöngyök tetszés szerint társathatók, azaz lehetőség van olyan, gazdag szín- és alaki megjelenéssel rendelkező különleges ásvány karkötők előállítására, melyek
közül bárki megtalálhatja a számára szimpatikus karkötőt. Ásványkarkötőinket kézzel készítjük, gondosan válogatott gyöngyökből mindkét nem számára. Azaz a hölgyek mellett a férfiak is rendelhetnek tőlünk férfias stílúsú karkötőket.

Ahogy az ásványgyöngyök között sincs két tökéletesen megegyező, ugyanez igaz az emberekre is. Mindannyiunknak más a személyisége, az ízlésvilága, különböző módon reagálunk a külvilágból érkező ingerekre. Az asztrológia a születési képlet, azon belül az aszcendens vagy azon csillagjegy alapján kategórizálja jellemző tulajdonságainkat, ami alatt a születésünk megtörtént. A csillagjóslás tudománya 12 csillagjegyet különböztet meg, melyek tulajdonságait kombinálva a kövek jellemzőivel a különbőző horoszkópjegyekhez ásványokat tudunk társítani.
Weboldalunkon a csillagjegyek alatt megtekinthetők a horoszkópok szerinti karkötőink, melyek a mindennapok során ösztönző támogatást nyújthatnak viselőjének.

Igy nemcsak arra alkalmasak, hogy élénkitő vagy nyugtató hatást gyakoroljanak ránk, hanem viselésük egy trendi és teljesen egyedülálló megjelenést kölcsönöz számunkra. Mindenképpen érdemes beszerezni és viselni egy ásvány ékszert, hogy a hétköznapjaink részévé válva egy új korszakot nyissunk az életünkben.

Válogass egyedi ásvány karkötőink közül, és találd meg a karakterednek megfelelő ékszert. Akár több karkötőt is viselhetsz mindkét csuklódon, és horthatod őket minden nap, mert nemcsak jól néznek ki, hanem már látványuk is önmagukban a közérzet javulását eredményezi. Figyeld meg és válaszd azt a termékünket, aminek a hivó szavát érzékeled, s legyen az a stílusos kiegészítőd a hétköznapok során.