Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

MÉRLEG (09.24. - 10.23.)


A Mérleg csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Vénusz
Elem: Levegő

Mottó: Én kiegyensúlyozok. Folyamatos vágy a harmónia megteremtésére és a békére. Fontos számára a másokkal való kapcsolat, amiben szeélyisége teljes kibontakoztatása a fő cél.

Jellemző tulajdonságai:

Taktikus, stratégiákat szövés, elbűvölő, kiváló stílusérzék és megjelenés, társasági ember, gyenge akarat

A Mérleg jegy uralkodó bolygója a Vénusz, így a jegyben született emberekre azt szokták mondani, hogy elbűvölők, kiegyensúlyozottak, romantikusak és melegszívűek.

Az életben az egyensúlyra, harmóniára törekeszenek. A nézeteltérések zavarják őket, és folyton az ellentétek megszüntetésén fáradoznak. Híresek diplomáciai képességeikről és kedvességükről. Ennek a hátulütője a túlzott alkalmazkodásban nyilvánul meg, és abban, hogy saját érdekeiket képtelenek érvényesíteni. Amikor döntenek, akkor az egyenlőtlenség megszüntetése érdekében a problémát minden szempontból megvizsgálják, s egy igazságos, maguk és mások számára is elfogadható döntést igyekszenek meghozni.  Az érzelmeket viszont időnként félreértelmezik, illetve a döntési mechanizmusuk a külvilág felé kissé nehézkes lehet, emiatt más jegy képviselői előtt időnként határozatlannak tűnhetnek.

A Mérlegek természetüknél fogva vonzódnak a szép dolgokhoz, jó érzékük van a formákhoz és színekhez, ez kölcsönöz nekik művészi adottságokat és képességet, amivel a dolgokat és embereket megszépítik. A divat, a szépségápolás és az ékszerek világa a Mérlegek kiemelt területe. Ismerik az illemet és jó ízlésük van, mindig ápoltak, s értékelik mások társaságát.

Mivel a szépet imádják, így az egyik legfőbb vágyuk, hogy az emberek figyeljenek rájuk, és elismerjék őket. Ha túlzásokban esnek, akkor mindent és mindenkit a külsőségek, a pillanatnyi állapot szerint ítélnek meg, s ezt követően véleményüket nehezen írják felül.

A Mérlegek szeretnek beszélgetni, és nagy igényük van a társaságra, közösségi kapcsolatok kiépítésére. Fáradhatatlan kitartásuk, rendíthetetlen optimizmusuk, és csapatjátékos személyiségük révén folyamatosan az a cél lebeg előttük, hogy világunkat egy jobb, szebb, élhetőbb hellyé változtassuk.A Mérleg csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Mérleg horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Mérleg horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.

További ásvány ékszereket itt találsz: Ásvány karkötők