Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

BIKA (04.21. - 05.20.)


Horoszkópok ásványkövei - A Bika csillagjegy ásványai

A Bika csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Vénusz
Elem: Föld

Mottó: Nekem van. Elszántan haladnak az útjukon, legyőzve minden akadályt. A megszerzett dolgokhoz erősen ragaszkodnak. Szentimentálisak és szenvedélyesek.

Jellemző tulajdonságai:

Célorientált, vidám, következetes, birtoklási vágy, konzervatív, makacs, körülményes

A szilárdság, a határozottság, a nyakasság megtestesítője. A Bikák legnagyobb erénye állhatatosságukban és könyörtelen célratörésükben rejlik. A Bika személyiség kulcsszava a biztonság, mind anyagi, mind érzelmi területen.

Rendkívül elõrelátók. Két lábbal állnak a földön és teljesen konkrét dolgok foglalkoztatják őket. Az anyagra összpontosítanak, fontosnak tartják a dolgok értékét és hasznosságát. Kimondottan szeretik az élvezeteket, értékelik a finom ételeket és italokat, kellemes illatokat és az érzéki erotikát. Kedvelik a növényeket, különösen a virágokat. Szép és értékes dolgokat gyűjtenek maguk köré, hogy tovább gyarapíthassák őket. Viszont félnek a veszteségektől - legyen szó tárgyakról vagy emberekről. Kötik a földhöz érzelmeik, ragaszkodnak az elért eredményeikhez, legyen az a karrier, az anyagi jólét, partner.

 A Bika csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Bika horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Bika horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.