Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

SZŰZ (08.24. - 09.23.)


Horoszkópok ásványkövei - A Szűz csillagjegy ásványai

A Szűz csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Mars
Elem: Föld

Mottó: Én elemzek. „Gondolkodom, tehát vagyok”.  Gyakorlatias, rendszerető. Az anyagi dolgokat jobban értékeli, mint az érzelmeket. Káoszból rend teremtése az ész és intelligencia által.

Jellemző tulajdonságai:

Ész, intelligencia, a munka szeretete, szorgalom, kritikusság, visszahúzódó jellem

A Szûz jegyűeket gyakorlatiasnak tartják. Mesterei a szervezésnek, rendezésnek, tervezésnek. Munkájukat a pontosság, és precízség jellemzi, a legjobb szakemberek belőlük kerülnek ki.

Nagy energiákat fektetnek céljaik elérésébe: megbirkóznak az apró munkákkal is, mindent megbízhatóan és azzal a hozzáállással végeznek el, hogy nem róluk van szó, hanem a dolog érdekében végzett szolgálatról. Mindent a legapróbb részletekig előre megterveznek, és törekednek terveiket a leghatékonyabban megvalósítani. 

Nagyon segítőkészek és sokat tesznek másokért, de közben hajlamosak gyakran magukról megfeledkezi, s az élet apró örömeit nem észrevenni. Elemző gondolkodásmódjukkal és gyakorlatias szemléletükkel gyorsan képesek káoszból rendet teremteni, az érzelmek területén viszont időnként nem látják a fától az erdőt.

Erős tökéletességre való törekvésük kevésbé toleránssá teheti a jegy szülötteit önmagukkal és másokkal szemben is. Életük nagy feladata, hogy megtanuljanak toleránsabbnak lenni másokkal szemben, akiknek más a fontosabb, más az értékrendjük és másként is gondolkodnak.  Az életet a valóságban, realisztikusan szemlélik, attól nehezen rugaszkododnak el.  Ez alól egyetlen kivétel lehet a szerelem.

A hűvös külső szerető szívet takar. Társukhoz ragaszkodnak, különösen akkor, ha az elfogadja őket úgy, ahogy vannak.  Szorgalmuk, kitartásuk, és hűségük a családban, s annak életének szervezésében is megmutatkozik.

  A Szűz csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Szűz horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Szűz horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.