Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

IKREK (05.21. - 06.21.)


Horoszkópok ásványkövei - Az Ikrek csillagjegy ásványai

 

Az Ikrek csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Merkúr
Elem: Föld

 

Mottó: Én gondolkodom. Intellektuális, mindemellett gyakorlatias. Belső világát a gondolatok és a szavak határozzák meg. Módfelett kíváncsi. Erőssége az írás és a beszéd.

Jellemző tulajdonságai:

 

Kreatív, kíváncsi, beszédes, nyughatatlan, intelligencia, szeszélyes

Az Ikrek jegyében születettek legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az intelligencia, a jó kommunikációs készség, az élénk képzelőerő.

Az Ikrek jegyűek különösen rugalmasak és alkalmazkodók. Állandóan mozgásban vannak, sokat utaznak. Minden érdekli őket és mindig információra éhesek. Mindenben a változatosságot, az újat keresik. Szívesen alakítanak ki új kapcsolatokat, és mindenre nyitottak. Gyakorlatilag mindenkivel jól kijönnek, gyorsan találnak beszédtémát, és szórakoztatóak.

Nagyon intelligensek, óriási beleérző és befolyásoló képességgel, szárnyaló fantáziával. Kiváló beszélgető partnerek, tájékozottak az élet több területén is. Fantáziájuk révén nagyon jó gondolataik, ötleteik vannak, a megvalósításukhoz viszont mások segítségét és kitartását vehetik igénybe.Az Ikrek csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük az Ikrek horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. 

Az ásványok felsorolása után láthatód az Ikrek horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.

További ásvány ékszereket itt találsz: Ásvány karkötők