Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Ásványok színek szerint

A színek különösen nagy hatással vannak az életünkre: befolyásolják hangulatunkat, döntéseinket, belső világunkat, érzelmeinket. A színekkel való kapcsolatunk változhat kultúránként, közösségenként, sőt egyénenként is: vannak kedvenc színeink, melyek sokszor nem egyeznek embertársaink által preferált színekkel, és vannak olyan színek, melyek látványát kerüljük. Tudatosan vagy tudattalanul, de igyekszünk olyan színekkel és színkombinációkkal körbe venni magunkat, melyek az adott élethelyzetben segítenek, támogatják tevékenységünket - ellazítanak, élénkítenek, javítják a koncentrációt, segítik a kommunikációt és a tájékozódó képességünket. Elég végig néznünk a lakásunkon, a ruháinkon, és biztos lesznek olyan színek, melyek itt-ott visszaköszönnek.

Ezek a Te színeid, melyek Rólad, a vágyaidról, az igényeidről és a pillanatnyi lelkiállapodról, hangulatról adnak képet. Más képet mutat egy optimista és egy pesszimista ember, ahogy mást kíván sugározni egy szerelmes lélek, mint az, aki egy szakítás után mély lelki válságot él meg.

Találd meg a neked tetsző, aktuális helyzetedhez illő színeket, vagy amilyen változást szeretnél elérni, és válassz egy ehhez megfelelő színű ásvány karkötőt!

Segítségül itt megismerheted a színek jelentését, vélt hatásukat, illetve a színekhez tartozó ásványokat!