Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

KOS (03.21. - 04..20.)


Horoszkópok ásványkövei - A Kos csillagjegy ásványai

A Kos csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Mars
Elem: Föld

Mottó: Én vagyok. Ismeri a múltat és a jövőt. Csak a jelen az, ami igazán számít. Az élni akarás, a kihívások elfogadása - ezek motiválják a győzelem felé vezető úton.

Jellemző tulajdonságai:

Temperamentumos, határozott, kezdeményező, ambiciózus, hirtelen haragú, engedékeny

A Kos személyiség a kreatív energia, a lelkesedés megtestesítője, nagy belső hajtóerővel rendelkezik.


A Kosok aktívak, vállalkozó kedvűek és tele vannak tettvággyal. Akaratukat mindenáron érvényesíteni akarják, ezért hajlamosak a rámenősségre. Küzdõ szellemük legendás, a kihívás ösztönzőleg hat rájuk. A kos jegy szülöttjei temperamentumosak, akik nagyon tudják mit akarnak, s ennek megvalósítása érdekében szívesen kockáztatnak. Sajnos viszont az is előfordul, hogy „fejjel mennek a falnak”, azaz elsietve, megggondolatlanul cselekszenek. Minden kihívást bátran fogadnak, a kudarcok nem törik le.A Kos csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Kos horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Kos horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.