Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

SKORPIÓ (10.24. - 11.22.)


Horoszkópok ásványkövei - A Skorpió csillagjegy ásványai

A Skorpió csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Plutó, Mars
Elem: Víz

Mottó: Én vágyakozom.  A jegy az élet és a halál alapfolyamatát jelképezi.

Jellemző tulajdonságai:

Lelkesség, célirányosság, hűség, fanatizmus, aszkétizmus, mágia, okkultizmus

A Skorpió uralkodó bolygója a Plutó, ami a halál, túlvilág, újjászületés szimbólumaként ismert. A Skorpiókban gyakran kettős, egymással ellentétes érzelmek tombolnak: így egyidőben lehetnek hűvösek és szenvedélyesek, erősek és gyengék, nyugodtak és dühösek is.  

Nagy energiával megvalósuló cselekedeteiket ezek az ellentétes erők táplálják. Olyan jellemek, akik ha valamit csinálnak, azt vagy teljes erőbedobással csinálják, vagy sehogy. Szeretik az intenzitást, szenvedélyesek, legyen szó akár szerelemről, akár gyűlöletről. Megjelenésük magabiztosságot sugároz, de a felszín alatt visszahúzódó, csöndes, érzékeny és kavargó szenvedéllyel teli lelket takar. Másokkal szemben gyakran ridegen és érdektelenül viselkednek, de kutató szenvedélyük határtalan. Megtalálják mások hibáit és gyenge pontjait, ami nem mindig előnyös számukra. Miután kiváló megfigyelők és gyorsan felismerik az összefüggéseket, így még egyszer nem esnek ugyanabba a hibába. Az intuíciójuknak, kiváló pszichológiai érzéküknek köszönhetően a titkok nem maradnak rejtve előlük.

A Skorpiók az igazság védelmezői, a legvégsőkig harcolnak azért, amiben hisznek. Természetes ellenállhatatlan vonzalmat éreznek a rejtélyes dolgokkal kapcsolatban, így például a mágia, okkultizmus, és a kriminalisztika, és a politika területén különösen otthon érzik magukat. Haragtartók, nehéz kiengesztelni őket, és könnyen megbántódnak. Egy megfelelő társ mellett viszont igényeik visszaszorítása mellett kitartanak, és képesek szeretni, nagylelkűek és hűségesek lenni.

 A Skorpió csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Skorpió horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Skorpió horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.

További ásvány ékszereket itt találsz: Ásvány karkötők