Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

8 mm-es női ásvány karkötők

177termék
ÚJ

Ónix, szerpentin kvarc és hematit karkőtő (6 mm)

3 550 Ft
ÚJ

Ónix és hematit karkötő (6 mm)

3 400 Ft
ÚJ

Ónix karkötő szivacskorallal és lótusz medállal

4 250 Ft
ÚJ

Ametiszt, lepidolit, aura kvarc és tejkvarc karkötő

5 000 Ft
ÚJ

Lepidolit karkötő aura kvarccal és shamballa gyönggyel

4 250 Ft

Gránát ásvány karkötő arany aura kvarccal

4 450 Ft

Ónix karkötő kagylóhéjjal és lótusz medállal 8/10 mm

4 000 Ft

Lepidolit karkötő csiszolt Swarovski gyönggyel

4 500 Ft

Lepidolit ásvány karkötő kagylóhéjjal

4 100 Ft
 

 

 

 

 

Női ásvány karkötők - Ásvány ékszerek a szépség és az elegancia jegyében

 

Minden ásvány karkötő egyedi, ugyanis az ásványgyöngyök olyanok, mint a hópelyhek: nincs belőlük 2 egyforma. Olyan ékszerek, melyek nemcsak sokoldalúan használhatók, hanem viselésük által megjelenésednek stílust, változatosságot és rejtélyes eleganciát kölcsönöznek.


A nők évezredek óta az ékszerek nagy rajongói,pontosan pontosan tudják, hogy melyik darab passzol leginkább az aktuális viselethez. Egy női ásvány karkötő viselése nemcsak inspiráló és motiváló hatással lehet ránk, hanem öltözetűnk csodás kiegészítője mellett hűen tükrözik lelki állapotunkat is.
Ragyógó, sokszínű megjelenésük lehetőséget ad a nőiesség és kreatívítás kifejezésére, egyediségük az örök és egyedülálló elegencia és szépség megtestesülése. A női ásvány karkötők visoznt nemcsak diszítő tárgyak, hanem gyógyító hatásuk is lehet.
Az ásványok által kibocsátott rezgések pozitív irányban befolyásolhatják lelki és testi állapotunkat: csökkenthetik a stresszt, önbizalmat adhatnak, mérsékelhetik a fáradságot, azaz hasznosságuk vitathatlan.


Női ásvány karkötőink különbőző valódi ásványokból készülnek, így mindenki megtalálhatja stílusának és hangulatának megfelelő ékszert. Válassz karkötőink széles kínálatából, fedezd fel az ásványok varázslatos világát, és általuk érezd magad minden nap egyedinek és energikusnak!