Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Ásványok horoszkóp szerint

Ásványok horoszkó szerint - 12 csillagjegy

Ásványok és az asztrológia kapcsolata, a csillagjegyek jellemzői

Az asztrológia és az emberiség kapcsolatának eredete a történelem előtti időkbe nyúlik vissza. Ezen hosszú időszak során kialakult az asztrológia hiedelem- és hagyományrendszere, mely számos szempont (például a születési dátum, a bolygók állása) alapján állít fel egy horoszkópot.


Minden horoszkóp alapeleme a 12 állatövi jegy, amit 12 csillagjegynek illetve zoodiákus jegyeknek is szoktak nevezni. Az asztrológia szerint születési dátumunk sok mindent felfed magunkról. A születési dátum alapján létrejött horoszkóp rávilágíthat személyiségünk csillagjegy szerinti erősségeire illetve gyengeségeire. 

Az utóbbi 2-3 évtizedben hazánkban is egyre nagyobb figyelmet kapott az ásványok horoszkópok szerinti besorolása.
Az alábbiakban összegyűjtöttük az egyes csillagjegyekhez, horoszkópokhoz tartozó ásványokat, kristályokat és féldrágaköveket. A csillagjegyekre kattintva megismerheted az ahhoz tartozó ásványokat, illetve az ásványból készült horoszkóp ásvány karkötőket és ékszereket.

Megtalálhatod továbbá a csillagjegyeknek tulajdonított általános jellemzőket is. A személyiség persze sokkal öszetettebb ezeknél a tulajdonságoknál, hiszen nagyban befolyásolnak a különböző élettapasztalatok is.

Az ásványok horoszkóp szerinti felosztásában, az adott csillagjegy szülöttjére gyakorolt gyógyító hatásukban lehet hinni vagy lehet abban kételkedni. Sokan első látására beleszeretnek egy kőbe annak egyedi színvilága, különleges mintázata miatt, míg mások az ásványoknak tulajdonított gyógyhatástól remélnek javulást egy nehéz élethelyzetben.

Nem az számít, hogy mi alapján választasz magadnak vagy szerettednek ásványt, illetve balőlük készült ásványékszert. Nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre és az ösztöneiedre, és érezd magad jól velük. Ha a kiválasztott kő rabul ejtette a szíved, akkor megtaláltad a hozzád leginkább illő ásványt, illetve ásványkarkötőt.

Válassz webáruházunk termékei közül, s találd meg a számodra legmegfelelőbb ásványékszert!

Csillagjegyek ásványai, horoszkóp/csillagjegyek dátum szerint, horoszkóp karkötők