Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

NYILAS (11.23. - 12.21.)


Horoszkópok ásványkövei - A Nyilas csillagjegy ásványai

A Nyilas csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Jupiter
Elem: Tűz

Mottó: Én érzek. Mindent meg akar ismerni szabadon és a függetlesége megőrzése mellett.

Jellemző tulajdonságai:

Szabadság, függetlenség, kalandvágy, utazás szeretete, kíváncsiság, hirtelen döntések, felületesség

A Nyilasok mindig az újra, az ismeretlenre, az izgalmas dolgokra, a szabadságra, a kötelék nélküli életre vágynak. Legfontosabb érték számukra a függetlenség, erőıteljesek és kifelé élnek.

Érdeklődő természetük végtelen kalandokba sodorja őket. Utazás, felfedezés, szokatlan célok vezérlik a jegy szülötteit. Ennek meg is fizetik az árát. Sok Nyilas felszínes kapcsolatokat alakít ki, melyek nem mélyülhetnek el. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek nagyszerű barátok, de a jelszó a következı: „csak semmi kötöttség”.

A Nyilasok erősen szellemi beállítottságúak, és mindenekelőtt a dolgok lényegét és értelmét keresik. Érdeklődnek a vallási irányzatok, a filozófia, és idegen kultúrák iránt. Nyilasok vágynak a szabadságra, nem hagyják magukat szűk határok közé szorítani. Rendkívül idealisták, és egyenesek: rögtön kifejtik a véleményüket, s ez sokak számára kellemetlen lehet. Cselekedeteik során nemcsak a cél a fontos, hanem annak megvalósítása is, viszont hajlamosak túlzásokba esni, gyakran túllőnek a célon.

Őszinte, nyitott természetük, kiváló humorérzékük a legkedveltebb személyek közé emeli egy társaságban, kisugárzásuknak nem lehet ellenállni, ezért nagyon kedveltek, s mind ezek miatt más jegy szülöttei elnézik nekik az időnkénti felelőtlen magatartásukat.  Ők azok az ember, aki bármikor vendégül látnak, és mindig örömmel fogadnak (feltéve, ha otthon találod).  Az anyagi biztonság, a jólét ezért fontos számukra, de szárnyaló gondolataik, élénk fantáziájuk felülemeli őket az anyagi dolgokon. 

Igen nagyfokú szabadságvágy van bennük, épp emiatt olyan munkahelyre, illetve kapcsolatra van szükségük, ahol van mozgásterük, függetlenségük. A Nyilasok párjának el kell viselnie különcségeiket, hogy az otthonukban gyakori vendégek a barátok, illetve hogy a ház gyakran partik színhelye. Cserébe viszont egy becsületes, őszinte, nyílt társsal oszthatják meg mindennnapjaikat.A Nyilas csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Nyilas horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Nyilas horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.