Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Füstkvarc karkötő bronzittal, arany aura kvarccal és shamballa gyönggyel
Füstkvarc karkötő bronzittal, arany aura kvarccal és shamballa gyönggyel
4 250 Ft

Füstkvarc karkötő bronzittal, arany aura kvarccal és shamballa gyönggyel

   

A karkötő összetevői:

- Kb. 8 mm-es fazettált füstkvarc, bronzit, roppantott arany aura kvarc

- 10 mm-es shamballa gyöngy

- réz csillogós köztes

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

4 250 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

 

A roppantott hegyikristály fokozottan törékeny! A gyöngyszemek könnyen magukba szívják a nedvességet, ezáltal csillogásukat elveszíthetik, repedései kisimulhatnak.

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
199
A karkötő ásványai

Füstkvarc és vélt hatása:

 

A füstkvarc a kvarc sötét színű, nagykristályos szerkezetű változata. Kristályai gyakran tartalmaznak zárványokat, ezek között gyakoriak a rutil tűk megjelenése. Általában fennőtt kristályokban fordul elő, méretük kb 10-15 cm, de találtak közel egy méteres nagyságú kristály oszlopot is. Az ásvány régóta ismert az emberiség előtt: felhasználják (fél)drágakőként ékszerek készítésére, de iparművészeti termékek és műtárgyak készítésére is alkalmazzák. A reneszánsz korból rengeteg olyan serleg, váza, kancsó és (pecsét)gyűrű került elő, ami füstkvarcból készült, és jelenleg múzeumokban őriznek.

A füstkvarc az erő köve. Az ősi druidák úgy tartották, hogy a kő az istenek erejét rejti magában. Más kultúrákban, törzsi szertartásokon és mágiában arra használták, hogy kapcsolatot létesítsenek túlvilági szellemekkel. Ma az egyik legerősebb földelő köként tartják számon, ennek köszönhetően széles körben használják a meditatív tevékenységekben és a kristálygyógyászatban. Védelmet nyújthat a környezeti és érzelmi stresszel szemben, mérsékelheti a szorongást, enyhítheti a kommunikációs problémákat, ami által növekedhet az önbizalom és az önbecsülés.
A kő minden csakrára egyszerre hat, igy segíthet meglátni azt, hogy a jelen életünk milyen teremtésünknek a következménye. Megpróbál revezetni arra az útra, ahol nemcsak felelősséget vállalunk életünk alakulása miatt, hanem megfelelő mértékben értékeljük és szeretjük is magunkat.
A füstkvarc Skócia nemzeti gyöngyköve, amit már a kelta és skót harcosok is viseltek magukon.
Horoszkóp: Bak csillagjegy ásványköve.
A füstkvarchoz hozzárendelhető csakra: Mindegyik csakra

Bronzit és vélt hatása:

 

A bronzit a vulkáni folyékony magma egyenletes lehűlése és megszilárdulása során keletkező ásvány. Nevét a bronzhoz hasonló barnás, fémes csillogása miatt. Barnás felületén gyakran figyelhetők meg aranyszínű, feketés és világosbarnás foltok illetve csíkok. A bazalt, andezit és gabbró tömbökbe benyúló kő magnézium- és vasszilikátok keveréke, amit már meteoritokban is megtaláltak. 

A bronzit a béke és a kiegyensúlyozottság köve. Feltölti a lelket energiával, így csökkenheti a szorongást, és növelheti a vitalitást.  Segíthet a belső békénk megteremtésében, az elme lenyugtatásában, így hatása nyugtató. Támogathat abban is, hogy ne hozzunk elhamarkodottan itéletet mások feledt, hanem legynünk elnézőbbek, és mutassunk több együttérzést  és szeretetet mások felé.

Horoszkóp: Az Oroszlán csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A bronzithoz hozzárendelhető csakra: Szexcsakra


Arany és angyal aura kvarc vélt hatása:

Az aurakvarc tulajdonképpen hegykristály, melynek felszínét különféle eljárások révén fémes bevonattal borítják be. Igy egy különlegesen csillogó mesterséges ásványt kapunk, melynek felületén fényjáték figyelhető meg. Az aurakvarcnak több változatát különbözetjük meg a felszínükre kerülő fém bevonat alapján. A különbőző változatok neve utal a kvarc színére is.

A legismertebb aurakvarcok:

  • akva aurakvarc (világoskék): az arany és a hegyikristály ötvözete
  • angyal vagy opál aurakvarc ( halvány rózsaszín): a platina és a hegyikristály együttese
  • királykék aurakvarc: kobaltból és hegyikristályból állítjál elő
  • napfény vagy arany aurakvarc (narancs, arany): a kvarc belesejébe arany, vas kerül
  • rózsa aurakvarc (rózsaszín):  a platina és a hegykristály által alkotott változat
  • szivárvány aurakvarc (titánium aurakvarc): arany és titán kerül a hegyikritályra bevonó anyagként

 

Az aurakvarcnak tulajdonított érzelmi, lelki, gyógyhatás megyezik a hegyikristályéval, amit az ötvözésre használt fém hatása egészít ki. Az arany aura kvarcnak aktivizáló, tisztító, önbecsülést növelő hatást, az angyal aura kvarcnak harmonizáló, közérzet javító hatást tulajdonítanak.


Horoszkóp: A Halak, Ikrek, Mérleg, Oroszlán, Rák csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az arany és angyal aura kvarchoz hozzárendelhető csakra:  Bármelyik csakra

Hasonló termékek