Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Gránát, eperkvarc, rutilkvarc és aura kvarc karkötő
Gránát, eperkvarc, rutilkvarc és aura kvarc karkötő
5 500 Ft

Gránát, eperkvarc, rutilkvarc és aura kvarc karkötő

  

A karkötő összetevői:

 

- Kb. 8 mm-es eperkvarc, rutilkvarc, angyal aura kvarc (hegyikristály), gránát

- fazettált hegyikristály tárcsa

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

5 500 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Mérettől függően a karkötő mintázatában apró eltérés előfordulhat.

 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
294
A karkötő ásványai

Gránát és vélt hatása:

 

A gránát (gránátkő) nem egy önálló ásvány neve, hanem a szigetszilikát tartalmú ásványok több, különböző színű ásványcsoportja. Az ásványcsoport tagjai egymástól színükben és kémiai összetételükben térhetnek el, ezért más-más tulajdonságok vonatkoznak rájuk. Közös jellemzőjük a szabályos kristályos szerkezet, és a ragyogó, kemény, tartós felület.

Az ásványcsoport legjelentősebb tagja a barnásvörös almandin.

 

Az ásványcsoport neve egyes források szerint a  latin "granum" = gabonaszem szóból ered, utalva a csoport ásványainak kerek, gömbölyű alakú kristályformáira. Mások szerint elnevezésük a gránátalmától (grenate) származik.

A gránát a "bátorság és a szenvedély kristálya": kilátástalan, helyezetekben, feszült érzelmi állapot esetén fejtheti ki támogató hatását az életerő, a bátorság, és az (ön)bizalom növekedést. A vörös szín élénkitő hatással bír, és számos kultúrában a szerelem és a szenvedély szimbóluma. Igy a gránát viselése új színt vihet bátmilyen kapcsolatba, elősegítve a vágyak és érzelmek újbóli kibontakozását.


Horoszkóp: A Bak, Ikrek, Kos, Oroszlán, Skorpió, Szűz csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A gránáthoz hozzárendelhető csakra: Gyökércsakra


 

Angyal aura kvarc és vélt hatása:

Az aurakvarc tulajdonképpen hegykristály, melynek felszínét különféle eljárások révén fémes bevonattal borítják be. Igy egy különlegesen csillogó mesterséges ásványt kapunk, melynek felületén fényjáték figyelhető meg. Az aurakvarcnak több változatát különbözetjük meg a felszínükre kerülő fém bevonat alapján. A napfény vagy arany aura kvarc esetén a kristály arany- vagy vas részecskéket zár magába. 

Az aurakvarcnak tulajdonított érzelmi, lelki, gyógyhatás megyezik a hegyikristályéval, amit az ötvözésre használt fém hatása egészít ki. 

Az angyal aura kvarcnak harmonizáló, közérzet javító hatást tulajdonítanak. 


Horoszkóp: A Halak, Ikrek, Mérleg, Oroszlán, Rák csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az angyal aura kvarchoz hozzárendelhető csakra:  Bármelyik csakra


 

Rutilkvarc és vélt hatása:

 

A rutilkvarc egy olyan hegyikristály változat, melyben zárványként vékony titánium-oxid (rutil) szálak találhatók. A hegyikristály egy gyakori és igen népszerű ásvány, keletkezése során ritkán teljesen színtelen és átlátszó, a legtöbb esetben valamilyen korábban keletkezett anyagot, kristályt zár magába.

Ennek egyik ékes példája a rutilkvarc, melyben a szálak mennyisége és elrendeződése a végtelennel egyenlő. Van olyan hegyikristály, amelyben csak néhány vékony szál van, míg más kristályokba kör vagy szabálytalan sokszög alakban akár több ezer rutilszál található. Az ásványban a rutilszálak színe arany, ezüst vagy vöröses színű, néhol az erősebb szálak feketések.

A fémfényű, Vénusz hajnak is nevezett ásvány lelki és érzelmi gyógyhatása megegyezik a hegyikristálynál leírtakkal. A rutilszálak ezt annyiban egészíti ki, hogy a kvarc segíthet az összpontosításban és a koncetrációban, az új céok, ötletek hamarabb válhatnak az életünk részévé. Mérsékelheti a félemet, javíthatja a depresszív hangulatot a szorongás és feszültség oldásával. 


Horoszkóp: A Bika és az Ikrek csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A rutilkvarchoz hozzárendelhető csakra:  Koronacsakra

Hasonló termékek