Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Iolit karkötő aura kvarccal és Swarovski szív medállal
Iolit karkötő aura kvarccal és Swarovski szív medállal
6 650 Ft

Iolit karkötő aura kvarccal és Swarovski szív medállal

6 650 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

 

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
257
A karkötő ásványai

Iolit és vélt hatása:

Az iolit magnézium-aluminium-szilikát tartalmú, átlátszatlan, rombos kristályszerkezetű ásvány. Színe legtöbbször kék, de előfordul szürkéskék, zöldeskék árnyalatban is. Érdekes jellemzője, hogy különböző irányokból eltérő színt mutat. A vikingek ezt a tulajdonságát használták ki tengeri útjaik során: az ásvány vékony darabjait polarizációs rétegként alkalmazták, azaz az ioliton keresztül nézve képesek voltak meghatározni a Nap pozícióját és az útirányt, ez alapján könnyebb és biztonságosabb volt az út az óceánon át. Egyes példányai már a drágakő kategóriába tartoznak, és egyedi, kézzel készített ásvány ékszerek kedvelt ásványa.

Horoszkóp: A Halak, Vizöntő csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A iolithoz hozzárendelhető csakra: Homlokcsakra


 

Angyal aura kvarc és vélt hatása:

Az aurakvarc tulajdonképpen hegykristály, melynek felszínét különféle eljárások révén fémes bevonattal borítják be. Igy egy különlegesen csillogó mesterséges ásványt kapunk, melynek felületén fényjáték figyelhető meg. Az aurakvarcnak több változatát különbözetjük meg a felszínükre kerülő fém bevonat alapján. Az angyal vagy opál aura kvarc esetén a kristály a platina és a hegyikristály ötvözete.

Az aurakvarcnak tulajdonított érzelmi, lelki, gyógyhatás megyezik a hegyikristályéval, amit az ötvözésre használt fém hatása egészít ki. Az angyal aura kvarcnak harmonizáló, közérzet javító hatást tulajdonítanak. 

Horoszkóp: A Halak, Ikrek, Mérleg, Oroszlán, Rák csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az angyal aura kvarchoz hozzárendelhető csakra:  Bármelyik csakra


Hasonló termékek