Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Aventurin karkötő angyal aura kvarccal és epoxi gyanta medállal
Aventurin ásvány karkötő angyal aura kvarccal és epoxi gyanta medállal
4 150 Ft

Aventurin ásvány karkötő angyal aura kvarccal és epoxi gyanta medállal

4 150 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt lévő információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
163
A karkötő ásványai

Aventurin és vélt hatása:

Az aventurin a kalcedon család tagjaként a zöld különböző árnyalataiban, illetve vörösbarna színben megjelenő kvarcváltozat. A zöld szint a benne előforduló krómcsillámtól (fuchsit) kapja, a vörösesbarna változat színe az apró hematit- és piritszemek hatásának tulajdonítható. Az ásvány legtöbbször zárványokat tartalmaz, melyek a kőnek jellegzetes fémes csillogást kölcsönöznek.

Elnevezése az olasz "a ventura" (véletlen, sors, szerencse) szóból eredeztethető, utalva felfedezésének véletlen voltára.

Az aventurinhoz nagyon erős, pozitív nyugtató hatást társítanak, segíthet a kellemetlen érzelmek, az indulat és düh kezelésében is. Arra biztat minket, hogy bizzunk magunkban, és kövessük szívünk vágyait. A kristályról azt tartják, hogy jó hatással van a jin-jang (férfi - női) energiák harmonizálására is, illetve elősegítheti a nyugodt, mély alvást is.


Horoszkóp: A Bika, Mérleg, Rák, Vizöntő csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az aventurinhoz hozzárendelhető csakra: Szívcsakra


 

Angyal aura kvarc és vélt hatása:

Az aurakvarc tulajdonképpen hegykristály, melynek felszínét különféle eljárások révén fémes bevonattal borítják be. Igy egy különlegesen csillogó mesterséges ásványt kapunk, melynek felületén fényjáték figyelhető meg. Az aurakvarcnak több változatát különbözetjük meg a felszínükre kerülő fém bevonat alapján. Az angyal vagy opál aura kvarc esetén a kristály a platina és a hegyikristály ötvözete.

Az aurakvarcnak tulajdonított érzelmi, lelki, gyógyhatás megyezik a hegyikristályéval, amit az ötvözésre használt fém hatása egészít ki. Az angyal aura kvarcnak harmonizáló, közérzet javító hatást tulajdonítanak. 


Horoszkóp: A Halak, Ikrek, Mérleg, Oroszlán, Rák csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az angyal aura kvarchoz hozzárendelhető csakra:  Bármelyik csakra