Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Turmalin karkötő fazettált hegyikristállyal és epoxi gyanta szív medállal

4 750 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
211
A karkötő ásványai

Turmalin és vélt hatása:

 

 

A turmalin olyan kristály, mely szinte minden színben és árnyalatban létezik.  Az egyes turmalin változatok színük alapján azonosítható, s a változatok együtt alkotják a turmalinok csoportját. Vékony, oszlopos kristályai gránit- és márványtömbökben találhatók. 

A legfontosabb turmalinváltozatok:

  • sörl (fekete turmalin)
  • szibérit (ibolyaszínű turmalin)
  • dinnyeturmalin (piros és zöld színű csíkok váltják egymást)
  • indigolit (indigókék turmalin)
  • rubellit (rubinvörös turmalin)

A kristályt a XVII. században a bölcsesség jelképénwk tekintették. Az arab kultúrában a turmalin a nap köve, ami vitaéizálja a testet, és védi a lelket a félelmektől.

Az ezotériában elsősorban a védő, védelmező, félelmet mérséklő hatását emelik ki. Növelheti az önbizalmunkat és segíthet fellépni a negatív energiákkal szemben. A kristálygyógyászatban a színváltozatait különböző érzelmi és testi tünetek kezelésére használják. A holisztikus gyógyászatban a turmalint a gyógyító ásványok császárának tartják.

Horoszkóp: A Bak, Kos, Mérleg csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

 

A hegyikristályhoz hozzárendelhető csakra: Gyökércsakra, Szívcsakra


 

Hegyikristály és vélt hatása:

A hegyikristály a kvarc színtelen, átlátszó, víztiszta, drágakőként is használt változata. A hegyikristálynak változataiban kisebb-nagyobb méretű, különböző elrendezésű zárványok láthatók. A legismertebb hegyikristály változatok a rutilkvarc, a tejkvarc, a turmalinkvarc és a szívárvány kvarc. 

Már az ókorban disztárgyakat, ékszereket, vázákat készítettek belőle. Felhasználásával készültek a jósgömbök is, az egykor hatalmas és fejlett Atlantiszban információ tárolás és megőrzés eszközeként a Bölcsek Kövének is nevezték. Az ókori görögök ezt az ásványt „kristallos”-nak, azaz jégnek nevezték el, mert úgy gondolták, hogy a hegyikristályok az Alpokban az isteneik által örök időkre jéggé fagyasztott vízből keletkeztek.

A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, minden ásvány közül az egyik legerősebb gyógyító.  A tisztaság, az ártatlanság, és a harmónia köve. Képesnek tartják arra, hogy elnyelje, tárolja, átalakítsa a felszínére vetülő sugarak energiáit, igy megszüntetheti a dolgok megrekedéséért felelős akadályokat. Segíthet a stressz mérséklésében, a koncentráció fokozásában, a harmónia megtalálásában és megtartásában, az alvás minőségének javításában, az álmok értelmezésében, s fokozhatja a vitalitást, az elme frissességét azáltal, hogy hozzájárulhat érzelmi blokkjaink megszűntetéséhez, lelki traumáink feldolgozásához. Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol az önbizalomra, a kitűzött célok elérésében, valamint erósítheti az összes többi kő hatását. 

Horoszkóp: A Bak, Halak, Ikrek, Mérleg, Rák csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

 

A hegyikristályhoz hozzárendelhető csakra: Koronacsakra

Hasonló termékek