Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Ónix karkötő foszfosziderittel és epoxi gyanta medállal
Ónix ásvány karkötő foszfosziderittel és epoxi gyanta medállal
4 300 Ft

Ónix ásvány karkötő foszfosziderittel és epoxi gyanta medállal

4 300 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt lévő információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
164
A karkötő ásványai

Ónix és vélt hatása:

Az ónix kalcedon ásvány, az achát fekete színű változata. A fényes, fekete felületén sávos fehér, barnásszükre csíkok figyelhetők meg.  A kőröl már a Biblia is tesz említést, Atlantiszban a 12 mesterkristály közé sorolták. Régetes szerkezetének köszönhetően már az ókorban is a drágakővésés kedvelt alapanyaga volt. 

Elnevezése a görög onyx (köröm, áttetsző) szóból ered, mely utal arra, hogy a kő félig áttetsző. 

A fekete kalcedonnak is nevezett ásványhoz már nagyon régóta kapcsolnak mágikus, védelmező hatást. A kő alkalmazásával javulhat a koncentráció, erősödhet az öntudat, az önbizalom, ezáltal az egyén befolyásolhatósága csökkenhet és létrejöhet a lelki fejlődéssel összhangban lévő belső szellemi, érzelmi egyensúly. Az életerőt és a kitartást növelheti, és stresszes, nehéz helyzetben is érvényesülhet az ásvány támogató hatása.


Horoszkóp: A Nyilas, Skorpió, Szűz, Vizöntő csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az ónixhoz hozzárendelhető csakra: Gyökércsakra


 

Foszfosziderit és vélt hatása:

 

A foszfosziderit vas és foszfor tartalmú, viszonylag ritka ásvány. Lila illetve bíborszínű felszínén sárgás, narancsos foltok figyelhetők meg. Gyakran csontok, kagylóhéjak után keletkezik, de a gránit kisérőásványaként is előfordul.

Neve utal az összetételére is: a foszfosziderit szó a a foszfát (phosphate) és a görög vas (sziderosz) szavak kombinációjából keletkezett. Ennek köszönhetően a követ vas-foszfátnak is nevezik.

Az ásvány a "remény és a gyógyulás köve". Oldhatja a stresszt, mérsékelheti a feszültséget, és segíthet megtalálni az egyensúlyt az életünkben. 


Horoszkóp: A Halak, Rák, Skorpió csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A foszfosziderithez hozzárendelhető csakra: Homlokcsakra

Hasonló termékek