Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Holdkő karkötők és ékszerek


Szín sárga, barna, szürkéssárga, átlátszó, szivárvány. Elnevezése a kő varázslatos fényjátékából ered, melyben a régiek a Hold különböző fázisainak titokzatos képét vélték felfelezni. 

Horoszkóp (csillagjegy): Bak, Halak, Rák, Szűz

Lelki, érzelmi gyógyhatás: A holdkő a szenvedély kristálya. Harmonizáló hatású, mérsékelheti a szorongást és a feszültséget, segíthet félelmeink leküzdésében. A holdkő alkalmazásával megszabadulhatunk a vágyainkat, és fantáziánkat korlátozó akadályoktól, utat engedve a szenvedélynek és a romantikának. Sokan a holdkő látványa alapján a Holdra asszociálnak, ami az ezoteriában a titok és a tudatalatti jelképe, amiket régóta a noi nemmel kapcsolnak össze. Ezért úgy tartják, hogy a holdkő a nők ásványköve.  Az ásvány támógathat minket tudattalattink és álmaink üzeneteinek felismerését és helyes értelmezését is. Az utazók kövének is tartják. Állítólag holdkórosság esetén is segíthet, illetve holdfogyatkozás időszakában gyakran előforduló álmatlanság esetén is számíthatunk jótékony támogatására. 

A holdkő ékszerek a női kiegészítők ékköve, hisz nemcsak küllemében áll közelebb a hölgyek ízlésvilágához, hanem hatása is inkább feminin. A holdkő ékszereket nappal és éjjel is viselhetjük akár a jobb, akár a bal csuklonkón.

Az ásványról bővebb információt itt olvashatsz: A holdkő ásvány érzelmi, lelki gyógyhatása


11termék 111

Barna holdkő, aranykő és gránát karkötő

4 250 Ft

Lepidolit és holdkő ásvány karkötő

4 400 Ft