Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

BAK (12.22. - 01.20.)


Horoszkópok ásványkövei - A Bak csillagjegy ásványai

A Bak csillagjegy általános jellemzése

 

Uralkodó bolygó: Szaturnusz
Elem: Föld

Mottó: Én használok. Felelőségtudat és önként vállalt korlátozások. Cselekedeinek fő motivációja az anyagi javak megszerzése.

Jellemző tulajdonságai:

 

Alaposság, türelem, fegyelmezettség, konokság, kitartás, logika, pesszimizmus, sértődékenység

 

A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, szimbóluma a hegyi kecske.

 

A Bakok képesek a lényeges dolgokra koncentrálni, az ebben a jegyben született embereket a céltudatosság, a racionalitás jellemzi. Mindent komolyan vesznek és gondolnak, semmit sem vesznek félvállról, s ha  komolyságukat túlzásba viszik, az gyakran depresszióba torkollik. Miután a valós világot realista tükrön keresztül szemlélik, így a dolgok lényege nem marad előlük rejtve. Ennek köszönhetően jól értenek a tervezéshez, szervezéshez, s miután törekednek arra, hogy feladataikat pontosan és határidőre teljesítsék, így a munkájukra a precízség és a megbízhatóság a jellemző.

Vezető pozícióban is jól teljesítenek, intelligenciájuk kimagasló, és a problémák megoldása viszi őket előre céljaik eléréséhez. Hisznek abban, hogy a kemény, szívós munka idővel meghozza a gyümölcsét, s vágyaik megvalósulnak.  Jelképükhöz, a hegyi kecskéhez hasonlóan életük során arra törekszenek, hogy biztos lábakon álljanak a világban, és emiatt csak kevésbé vállalkoznak a kockázat felvállalására, azaz saját árnyékukból nehezen lép ki. Az anyagiak számunkra kiemelkedő fontosságú, mert biztonságérzetük alapját az anyagi javak által elért jóllét képezi.

 A Bak csillagjegy ásványai, kristályai

 

Az alábbi listában összegyűjtöttük a Bak horoszkóphoz tartozó ásványokat és kristályokat. Az egyes ásványok képére vagy nevére kattintva az ásvány jellemző tulajdonságai, és érzelmi gyógyhatása mellett megismerheted webshopunk az adott ásványt tartalmazó teljes ásványékszer kínálatát is. Az ásványok felsorolása után láthatód a Bak horoszkóp szülötteinek ajánlott ásvány karkötők és ékszerek teljes kínálatát is.