Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Kunzit, iolit és hegyikristály ásvány karkötő angyalszárnnyal
Kunzit, iolit és hegyikristály ásvány karkötő angyalszárnnyal
5 450 Ft

Kunzit, iolit és hegyikristály ásvány karkötő angyalszárnnyal

5 450 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat.

Mérettől függően a karkötő mintázatában apró eltérés előfordulhat.

A roppantott hegyikristály fokozottan törékeny! A gyöngyszemek könnyen magukba szívják a nedvességet, ezáltal csillogásukat elveszíthetik, repedései kisimulhatnak.

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
3
A karkötő ásványai

Kunzit és vélt hatása:

A kunzit ásvány a piroxén vagy spodumencsoport tagja. Színe rózsaszín, ibolyás rózsaszín, de vannak sárgás és színtelen változatai is. Kémiai összetétele alapján litium-aluminium-szilikát. Igen rideg, és könnyen hasadó ásvány.

A szeretetkő elnevezéssel is ismert kunzit elősegítheti a nyugalmat, magas rezgésével felpezsditheti a szívet és a szeretet érzését. Lehetővé teheti érzelmeink szabad, szeretetteljes megélését, ezáltal támogathatja az önkifejezést elősegítve, hogy azok legyünk, akik vagyunk.  Nehéz, felfokozott helyzetben az előttünk lévő akadályok felismerésére irányíthatja a figyelmünket, és csillapíthatja a stressz okozta felszültséget. Érzelmi blokkjaink feloldása által toleránsabbnak és türelmesebbnek érezhetjük magunkat, erősítve az önelfogadást és a megbocsátás képességét. Védelmet nyújthat a negatív energiákkal szemben. Hatékony gyógyító hatású segítség lehet pánikbetegség, depresszió esetén is.

Horoszkóp: A Halak, Skorpió csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A kunzithoz hozzárendelhető csakra: Szívcsakra


 

Hegyikristály és vélt hatása:

A hegyikristály a kvarc színtelen, átlátszó, víztiszta, drágakőként is használt változata. A hegyikristálynak változataiban kisebb-nagyobb méretű, különböző elrendezésű zárványok láthatók. A legismertebb hegyikristály változatok a rutilkvarc, a tejkvarc, a turmalinkvarc és a szívárvány kvarc. 

Már az ókorban disztárgyakat, ékszereket, vázákat készítettek belőle. Felhasználásával készültek a jósgömbök is, az egykor hatalmas és fejlett Atlantiszban információ tárolás és megőrzés eszközeként a Bölcsek Kövének is nevezték. Az ókori görögök ezt az ásványt „kristallos”-nak, azaz jégnek nevezték el, mert úgy gondolták, hogy a hegyikristályok az Alpokban az isteneik által örök időkre jéggé fagyasztott vízből keletkeztek.

A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, minden ásvány közül az egyik legerősebb gyógyító.  A tisztaság, az ártatlanság, és a harmónia köve. Képesnek tartják arra, hogy elnyelje, tárolja, átalakítsa a felszínére vetülő sugarak energiáit, igy megszüntetheti a dolgok megrekedéséért felelős akadályokat. Segíthet a stressz mérséklésében, a koncentráció fokozásában, a harmónia megtalálásában és megtartásában, az alvás minőségének javításában, az álmok értelmezésében, s fokozhatja a vitalitást, az elme frissességét azáltal, hogy hozzájárulhat érzelmi blokkjaink megszűntetéséhez, lelki traumáink feldolgozásához. Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol az önbizalomra, a kitűzött célok elérésében, valamint erósítheti az összes többi kő hatását. 

Horoszkóp: A Bak, Halak, Ikrek, Mérleg, Rák csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A hegyikristályhoz hozzárendelhető csakra: Koronacsakra


 

Iolit és vélt hatása:

Az iolit magnézium-aluminium-szilikát tartalmú, átlátszatlan, rombos kristályszerkezetű ásvány. Színe legtöbbször kék, de előfordul szürkéskék, zöldeskék árnyalatban is. Érdekes jellemzője, hogy különböző irányokból eltérő színt mutat. A vikingek ezt a tulajdonságát használták ki tengeri útjaik során: az ásvány vékony darabjait polarizációs rétegként alkalmazták, azaz az ioliton keresztül nézve képesek voltak meghatározni a Nap pozícióját és az útirányt, ez alapján könnyebb és biztonságosabb volt az út az óceánon át. Egyes példányai már a drágakő kategóriába tartoznak, és egyedi, kézzel készített ásvány ékszerek kedvelt ásványa.

Horoszkóp: A Halak, Vizöntő csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A iolithoz hozzárendelhető csakra: Homlokcsakra