Webáruházunk megújult!

Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Rózsakvarc karkötők és ékszerek


Színrózsaszín, ami az ásvány mangántartalma eredményez, és ez minél nagyobb, annál sötétebb a rózsaszín árnyalata is. Időnként a rózsaszín alapszíene belül fehére, sárgás foltok is láthatók. Hő hatására a kó színe megfakulhat.

 

Horoszkóp (csillagjegy): Bika, Mérleg, Rák

 

Lelki, érzelmi gyógyhatás: A rózsakvarc egyik legnépszerűbb ásvány, a 12 mesterkristály egyike. A szerelem, a szeretet kővének tartják. Viselésével úgy érezhetjük, hogy intuiciónk és kreatívitásunk felerősődése nagyobb életörömmel, az érzékenységgel, és empátiával jár.  Nőies energiája támogatja az ön- és a feltétel nélküli szeretet erősítését és kialakulását azáltal, hogy lehetővé teszi a kapcsolaton belül a bizalom helyreállítását a múltbeli negatív gondolatok, sérelmek feloldása által. Az ezoterikában új társ bevonzására illetve a régi kapcsolat lezárásához kötődő traumák feldolgozására is ajánlják. A rózsakvarc eltávolíthaja a negatív energiákat, pozitívvá változtathatja az emberek gondolkodását, és segíthet megtalálni a szeretet útját. Nyugtató hatású lehet, ezért viselése azoknak is ajánlott, akik gyakran érzik magukat feszültnek, idegesnek. 

Jótékony hatása mellett azért is választanak sokan egy rózsakvarc karkötőt, mert rendkivül dekoratív, szinte bármilyen stílusú ruházathoz illik, és viselőjére vonzza a gyöngyök csillogásától elámult tekinteteket. A rózsakvarc ásványékszerekből áradó kedvesség, melegség és szépség felerősíti a női energiákat, ami csábító hatást fejt ki a férfiakra.

Az ásványról bővebb információt itt olvashatsz: A rózsakvarc ásvány érzelmi, lelki gyógyhatása


38termék
ÚJ

Prehnit és rózsakvarc karkötő rózsakvarc medállal

4 450 Ft

Matt rózsakvarc karkötő hologramos üveggyönggyel

3 050 Ft

Rózsakvarc karkötő

3 000 Ft

Madagaszkári rózsakvarc karkötő ametiszttel (10 mm)

4 150 Ft