Webáruházunk megújult!

Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Napkő ásvány karkötő

  
6 200 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
96
A karkötő ásványai

Napkő és vélt hatása:

 

A napkő aventurin-földpát, melynek különlegessége a gyakran átlátszó, narancssárga-vöröses árnyalatú ásványban megbújó apró hematit részecskék által okozott csillogó fényjáték. Minél szabályosabb és egyenletesebb a hematit darabkák elhelyezkedése a napkőben, a fényjáték annál csillogóbb, s az ásvány annál inkább keresetebb is.  

Legközelebbi rokonai a labradorit és a holdkő, melyek szintén földpátok. 

 

Gyógyhatását tekintve a napkövet olyan szavakkal kapcsolják össze, mint a melegség, együttérzés, növekedés, boldogság. Segíthet enyhíteni a depressziót, a frusztrációt, mérsékelheti az aggodalmaskodást, így ösztönözve minket pozítív hozzállásra és az élet napos oldalára terelni figyelmünket. Csillapíthatja a félelmet, ezáltal arra buzdít, hogy vegyük kezünkbe életünk irányítást, s lelkesen, bátran kezdjünk hozzá életünk megújjításához.


Horoszkóp: A Mérleg, és az Oroszlán csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A napkőhöz hozzárendelhető csakra: Szakrális csakra

Hasonló termékek