Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Kunzit karkötő

f
  
6 200 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
157
A karkötő ásványai

Kunzit és vélt hatása:

A kunzit ásvány a piroxén vagy spodumencsoport tagja. Színe rózsaszín, ibolyás rózsaszín, de vannak sárgás és színtelen változatai is. Kémiai összetétele alapján litium-aluminium-szilikát. Igen rideg, és könnyen hasadó ásvány.

A szeretetkő elnevezéssel is ismert kunzit elősegítheti a nyugalmat, magas rezgésével felpezsditheti a szívet és a szeretet érzését. Lehetővé teheti érzelmeink szabad, szeretetteljes megélését, ezáltal támogathatja az önkifejezést elősegítve, hogy azok legyünk, akik vagyunk.  Nehéz, felfokozott helyzetben az előttünk lévő akadályok felismerésére irányíthatja a figyelmünket, és csillapíthatja a stressz okozta felszültséget. Érzelmi blokkjaink feloldása által toleránsabbnak és türelmesebbnek érezhetjük magunkat, erősítve az önelfogadást és a megbocsátás képességét. Védelmet nyújthat a negatív energiákkal szemben. Hatékony gyógyító hatású segítség lehet pánikbetegség, depresszió esetén is.

Horoszkóp: A Halak, Skorpió csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A kunzithoz hozzárendelhető csakra: Szívcsakra

Hasonló termékek