Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Angelit ásvány karkötő

  
4 800 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
80
A karkötő ásványai

Angelit és vélt hatása:

Az angelit az anhidrit nevű ásvány kék színű változata, emiatt kék anhidritnek is nevezik. Vízmentes kalciumszulfát, porához vizet adva gipsszé alakul át, illetve megfelelő feltételek mellett vízelvonással gipszből anhidrit nyerhető. Ritka ásvány, mégis csodálatosan szép kék csillogó színe miatt keresett az ékszert viselők körében.

Az ásvány neve a latin angelus (magyarul angyal) szóból ered, emiatt angyalkőnek is nevezik.

Az angelit nyugtató hatású kő: belső békét, nyugalmat varázsolhat életünkbe. A harmóniát, az együttérzést jelképezi, segíthet belső világunk kiegyensúlyozott állapotának elérésében, a fájó gondolatok elengedésében. Ösztönözheti önkifejezésünket, véleményünk kinyilvánítását környezetünk felé.


Horoszkóp: A Halak, Rák, Skorpió csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az angelithez hozzárendelhető csakra: Torokcsakra

Hasonló termékek