Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Amazonit ásvány karkötő

   
5 550 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
94
A karkötő ásványai

Amazonit és vélt hatása:

Az amazonit a kálium-földpát csoportba tartozó, alapvetően világos kékeszöld színű ásvány, amit időként halvány barna, vöröses ás sárga barázdák is boríthatnak.  Jellegzetes zöld színét a fluor- és réztartalma adja, amit szerves anyagok árnyalnak.

Egy hiedelem szerint elnevezése a Dél-Amerikában található Amazonas folyó nevéből ered, egy másik legenda viszont az amazonok elnevezéséből eredezteti az ásvány nevét. 

Az amazonok fegyvereiket ezzel a kristállyal díszitették, ennek köszönhetően az amazonit a bátorság köve. Hatása nyugtató, mely fokozhatja a remény, (ön)bizalom érzetét. Oldhatja a stresszt, szorongást, csendesíti az elmét. Régebben a szülő nők kezébe adták, hogy általa elősegítség a könnyebb szülést.


Horoszkóp: A Bika, Halak, Mérleg, Nyilas csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az amazonithoz hozzárendelhető csakra: Szívcsakra, torokcsakra

Hasonló termékek