Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Tigrisszem karkötő ónixszal
Tigrisszem karkötő ónixszal
4 200 Ft

Tigrisszem karkötő ónixszal

s
                                                                       

A karkötő összetevői:

 

- Kb. 8 mm-es tigrisszem, matt ónix

- fém köztes (fémötvözet)

-acél karika

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

4 200 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
229
A karkötő ásványai

Tigrisszem és vélt hatása:

 

A tigrisszem olyan kvarcváltozat, aminek a felületén aranysárga, sárga és barna csíkok figyelhetők meg. Ezeket a szálakat krokidolit szálaknak nevezzük, ennek köszönhetően a tigrisszem felülete selyemfényű és azon fényjáték mutatkozik. 

Nála ritkábban előforduló sólyomszemből keletkezik oly módon, hogy a sólyomszemben nagy mennyiségben zárványként tartalmazott, párhuzamosan futó krokidolit szálak oxidálódás után vas-oxid hidroxiddá alakulnak át.

Az ókori római katonák a csatába rendszeresen vitték magukkal ezt a követ, mert úgy tartották, hogy a tigrisszem a bátorság köve. Máshol azt gondolták róla, hogy segít az eltévedt vándoroknak megtalálni a hazafele vezető utat (ahogy a tigris is tökéletesen lát a sötétben, így pontosan tudja, hogy merre vezet az útja). A kő segítségével másként láthatjuk magunkat és környezetünket, figyelmesebb vizsgálatot lehetővé téve, végső soron véleményünk és döntéseink átértékelését is lehtővé teheti.

Az egyiptomiak szerint ez a kő egyesíti az ég és a föld energiáit, így viselésével fizikai és mentális értelemben is életerősebbnek, energikusabbnak bátrabbnak érezhetjük magunkat.

Horoszkóp: Az Ikrek, Nyilas, Oroszlán, Szűz, Skorpió csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A tigrisszemhez hozzárendelhető csakra: Napfonat csakra (Köldökcsakra)


 

Ónix és vélt hatása:

Az ónix kalcedon ásvány, az achát fekete színű változata. A fényes, fekete felületén sávos fehér, barnásszükre csíkok figyelhetők meg.  A kőröl már a Biblia is tesz említést, Atlantiszban a 12 mesterkristály közé sorolták. Régetes szerkezetének köszönhetően már az ókorban is a drágakővésés kedvelt alapanyaga volt. 

Elnevezése a görög onyx (köröm, áttetsző) szóból ered, mely utal arra, hogy a kő félig áttetsző. 

A fekete kalcedonnak is nevezett ásványhoz már nagyon régóta kapcsolnak mágikus, védelmező hatást. A kő alkalmazásával javulhat a koncentráció, erősödhet az öntudat, az önbizalom, ezáltal az egyén befolyásolhatósága csökkenhet és létrejöhet a lelki fejlődéssel összhangban lévő belső szellemi, érzelmi egyensúly. Az életerőt és a kitartást növelheti, és stresszes, nehéz helyzetben is érvényesülhet az ásvány támogató hatása.


Horoszkóp: A Nyilas, Skorpió, Szűz, Vizöntő csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az ónixhoz hozzárendelhető csakra: Gyökércsakra

Hasonló termékek