Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Heliotróp karkötő
Heliotróp karkötő
4 150 Ft
ÚJ

Heliotróp karkötő

  

A karkötő összetevői:

 

- Kb. 8 mm-es heliotróp

- acél golyó

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

4 150 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
297
A karkötő ásványai

Heliotróp és vélt hatása:

A heliotróp átlátszatlan kalcedon, melynek alapszíne a sötétzöld, amin piros pöttyök, kisebb foltok vannak. A piros foltokat az ásvány vas-oxid tartalma okozza.

Elnevezése a görög "helios" = nap és a "tropos" = fordulat, változás szavakból ered. Díszítő és dekorációs elemek, ékszerek készítésére használja fel.

Egy régi legenda szerint a piros foltok Krisztus megalvadt vércseppei. Az ókori Rómában sokan viselték amulettként, mert a gonosz elleni védelmi funkciót tulajdonítottak neki.

Elsődleges forrása Indonézia, de megtalálható a Kaukázusban (Örményország, Azerbajdzsánban) Indiában és Ausztráliában is.

Lelki, érzelmi hatása a koncentráció növelésében, az életöröm fokozásában, és a rémálmok feldolgozásának megkönnyítésében mutatkozhat meg.

Horoszkóp: A Kos, Rák, Skorpió csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A heliotróphoz hozzárendelhető csakra: Gyökércsakra

Hasonló termékek