Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Sasszem karkötő shamballa gyönggyel

  

A karkötő összetevői:

- Kb. 8 mm-es sasszem

- 10 mm-es Shamballa gyöngy

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

5 000 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
244
A karkötős ásványai

Sasszem és vélt hatása:

A sasszem Földünk egyik legszebb köve. A tigrisszem egy olyan ritka változata, amit elsősorban vasban gazdag környezetben található meg. A sasszem kövek vastartalma mégis alacsony, megőrízve így jellegzetes szürke színűket. Körülöttük gyakran találnak vasban gazdag barna tigrisszemeket.

Polírozva selymesen világít.  A sasszem karkötők a macskaszemhez hasonlóan különleges fényjáték jellemez (macskaszem-effektus).

Ősidők óta ismert ásvány, az ókóri egyiptomiak amulettként hordták. Azt gondolták, hogy a kő távoltartja a démonokat, szerencsét hoz,  és elősegíti a spirituális látomások minél hatékonyabb értelmezését is. 

Az ásvány hozzájárulhat a megértés és elemző készség fejlesztéséhez. Önbizalmat, reményt kölcsönözhet tulajdonosának, miközben kitartásra ösztönöz. Pozitív módon inspirálhat változást, mert serkentheti az átalakulást és a belső látást. "Éles sasszemet" adhat a dolgok lényegén való átlátás elősegítésére. 

Horoszkóp: A Bak, Rák, Oroszlán, Skorpió csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A rózsakvarchoz hozzárendelhető csakra: Napfonat csakra

Hasonló termékek