Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Macskaszem ásvány karkötő hegyikristállyal és rózsa medállal
Macskaszem ásvány karkötő hegyikristállyal és rózsa medállal
4 150 Ft

Macskaszem ásvány karkötő hegyikristállyal és rózsa medállal

4 150 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

A roppantott hegyikristály fokozottan törékeny! A gyöngyszemek könnyen magukba szívják a nedvességet, ezáltal csillogásukat elveszíthetik, repedései kisimulhatnak.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
33
A karkötő ásványai

Macskaszem és vélt hatása:

 

A macskaszem a berill csoport tagjaként a kvarc selymes fényű változata, melyben párhuzamosan futó magnézium-szilikát szálak láthatók. Színe vörösesbarna. Domború alakú csiszolataiban jól látható az ásványra jellemző, a magnézium-szilikát szálak által okozott fényjáték, mely alapján a macska szemére asszociálhatunk.

Legfontosabb lelőhelyei Sry Lankán, Brazíliában, Indiában és Madagaszkáron találhatók. A legértékesebb macskaszem drágakővek Sry Lankáról származnak.

Az ásványt az  egyik legerősebb védelmező talizmánkőnek tartják. A kő javíthatja az intuíciót és a koncentrációt, nyugtató hatást fejthet ki a testre és az elmére is, illetve erőstheti az önbizalmunkat és a pozítiv hozzállást is. Erősíti a logikus gondolkodást, segít félelmeink hatékonyabb kezelésében. Vidámságot, jókedvet hozhat viselője számára.

Horoszkóp: A Bak, Oroszlán, Skorpió csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A macskaszemhez hozzárendelhető csakra: Koronacsakra


 

Hegyikristály és vélt hatása:

A hegyikristály a kvarc színtelen, átlátszó, víztiszta, drágakőként is használt változata. A hegyikristálynak változataiban kisebb-nagyobb méretű, különböző elrendezésű zárványok láthatók. A legismertebb hegyikristály változatok a rutilkvarc, a tejkvarc, a turmalinkvarc és a szívárvány kvarc. 

Már az ókorban disztárgyakat, ékszereket, vázákat készítettek belőle. Felhasználásával készültek a jósgömbök is, az egykor hatalmas és fejlett Atlantiszban információ tárolás és megőrzés eszközeként a Bölcsek Kövének is nevezték. Az ókori görögök ezt az ásványt „kristallos”-nak, azaz jégnek nevezték el, mert úgy gondolták, hogy a hegyikristályok az Alpokban az isteneik által örök időkre jéggé fagyasztott vízből keletkeztek.

A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, minden ásvány közül az egyik legerősebb gyógyító.  A tisztaság, az ártatlanság, és a harmónia köve. Képesnek tartják arra, hogy elnyelje, tárolja, átalakítsa a felszínére vetülő sugarak energiáit, igy megszüntetheti a dolgok megrekedéséért felelős akadályokat. Segíthet a stressz mérséklésében, a koncentráció fokozásában, a harmónia megtalálásában és megtartásában, az alvás minőségének javításában, az álmok értelmezésében, s fokozhatja a vitalitást, az elme frissességét azáltal, hogy hozzájárulhat érzelmi blokkjaink megszűntetéséhez, lelki traumáink feldolgozásához. Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol az önbizalomra, a kitűzött célok elérésében, valamint erósítheti az összes többi kő hatását. 

Horoszkóp: A Bak, Halak, Ikrek, Mérleg, Rák csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A hegyikristályhoz hozzárendelhető csakra: Koronacsakra


Hasonló termékek