Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Lila fluorit karkötő Fatima (Hamza) keze medállal
Lila fluorit karkötő Fatima (Hamza) keze medállal
4 300 Ft

Lila fluorit karkötő Fatima (Hamza) keze medállal

4 300 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
271
A karkötős ásványa

Fluorit és vélt hatása:

A fluorit a halogenid ásványok csoportjába tartozó, a világ szinte minden részén fellelhető, s az egyik legszínesebb ásványfaj. Színe alapesetben színtelen, de sokszor zárványokkal, szennyező anyagokkal együtt kerül napvilágra, melyek legtöbbször zöldes, sárgás, néha kékes árnyalatot adnak neki. Vannak olyan fluorit darabok, melyek vegyes szivárvány színűek. Jellemző tulajdonsága, hogy ultraibolya fény hatására fluoreszkál. Ezt a tulajdonságát a fluorról nevezték el.

Elnevezése a latin fluere szóból ered, aminek jelentése: áramlás. Régebbi időszakból származó neve is erre utal: folypát.

A fluorit egyik legfontosabb hatásának a pszichikai védelmet tartják. Segíthet összerendezni a káoszban a rendezetlen dolgokat, megfelelő sorrendbe rakni és értelmezni az információkat. Támogathatja a különböző forrásból származó adatok, tények közti összefüggések meglátását, épp ezért tanulást támogató kristályként is ismert. Érzelmi szinten stabilizáló hatása lehet, rámutatva arra, hogy hogyan befolyásolja a gondolataink és érzéseink minősége a szervezetünk működését.

Erősítheti az önbizalmat, növelheti a magabiztosságot, elősegítve az önkifejezésünk hatékonyságába vetett hitünket. 

Horoszkóp: A Halak és a Vizöntő csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A fluorit ásványhoz hozzárendelhető csakra: Gyökércsakra, homlokcsakra, szívcsakra

Hasonló termékek