Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Kövült fa karkötő lótusz medállal
Kövült fa karkötő lótusz medállal
4 150 Ft
4 150 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
266
A karkötő ásványa

A kövült fa, vagy más néven fakő vagy kovásodott fa olyan növényi maradvány, ami konzerváltan tartalmazza a hosszú évezredekkel ezelőtt elpusztult fák törzsét, ágait, gyökereit az azokat átitató különböző ásványi anyagok (jáspis, kalcedon, opál, pirit) által. Az átalakulás során a növényi részek rothadása csak részben, vagy alig következett be, miközben azokat a különféle ásványi anyagok úgy ittaták át, mint a víz a szivacsot, megőrízve így a fa erezetét, az évgyűrűket, a betegségek nyomait.

A megkövült erdőknek a világ több pontján létezik lelőhelye, ezek közül a legjobb minőségű leletek Arizona (USA), Madagaszkár és Brazilía területéről származnak. Magyarorszgáon Gyöngyösön és Ipolytarnócon találtak fakövet, lelőhelyük védett terület.

A megkövesedett fa olyan kő, amelyet spirituális tulajdonságai miatt tisztelnek. Gyakran használják meditációs és relaxációs eszközként, és segíthet megtalálni a kapcsolatot a természettel is. A kövült fa az átalakulás köve is. Támogatást nyújthat a változások elfogadásában, bátorságot és erőt adva a viszontagságokkal szemben, így támaszt nyújthat félelmeink, nehézséeink feloldásában is.

Horoszkóp: Oroszlán, Szűz

Csakra: Gyökércsakra

Hasonló termékek