Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Karneol karkötő kagylóhéjjal és shamballa gyönggyel
Karneol karkötő kagylóhéjjal és shamballa gyönggyel
3 950 Ft

Karneol karkötő kagylóhéjjal és shamballa gyönggyel

   

A karkötő összetevői:

- Kb. 8 mm-es fazettált karneol, lótusz mintás kagylóhéj

- 10 mm-es Shamballa gyöngy

- réz csillogós köztes

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

3 950 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
202
A karkötő ásványai

Karneol és vélt hatása:

 

A karneol a kalcedon narancsos vöröses színű változata. Színét a vastartalmának köszönheti. Amikor kezünkbe veszünk egy karneolt, fénye és színe miatt könnyen a napnyugták narancsvörös színű ragyogása juthat az eszünkbe. Már az ókori Egyiptomban is felhasználták ékszerek, pecsétek és dísztárgyak készítésére.

Az ókorban a balesetek, tragédiák megelőzését elősegítő védőkőként használták. Úgy gondolták, hogy aki karneolt visel, az távol tartja magától a rossz szellemeket, a kellemetlen történéseket, egyúttal bátorságot és önbizalmat ad. Segíthet az akadályok leküzdésében, a hétköznapi gondjaink megoldásában. Vitalizáló hatását nemcsak magunkkal kapcsolatban érehetjük, hanem párkapcsolati problémák megoldásában segítségünkre lehet. Fokozhatja az érzelmeket, a "női megérzést", növelheti a nemi vágyat, segíthet higgadtabbnak, megértőbbnek lenni társunk felé.

Horoszkóp: A Kos, Oroszlán, Skorpió, Vizöntő, Rák csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

 

A karneolhoz hozzárendelhető csakra: Szakrális csakra (Szexcsakra)


 

Kagylóhéj és vélt hatása:

A gyöngyház (kagylóhéj) bár nem ásvány, de mégis sok ékszerkészítő és vásárló által kedvelt anyag.

A gyöngyház kagylók, csigák héjának belsején található szivárványréteg, ami aragonitból (kalcium-karbonát) épül fel, s az aragonit részecskéket egy konchiolinnnak nevezett anyag tartja össze.  Nagyon sok színváltozata van, a legelterjedtebb a fehér színű kagylóhéj.  Disztárgyak, eszközök dekorálására is felhasználják, pora kozmetikai krémek alkotóeleme. Legfontosabb lelőhelyei a Csendes-óceán és a Vörös-tenger térsége.

Számos kultúrában nagy tiszteletben tartották, az ókori Egyiptomban a fáraók sírjában számos kagylóhéjból készült karkötőt, nyakláncot találtak. Talizmánként is viselték, azt tartották róla, hogy segít távoltartani a gonosz szellemeket, illetve hogy tulajdonosa életét is hosszabbá teheti. Az ókori Rómában a hatalom és bölcsesség egyik szimbóluma volt.  Az ezoterikában az intuiciót támogató, lelkierő növelő, békét és nyugalmat teremtő kőként tekintenek rá.


Horoszkóp: A Halak, Rák, csillagjegy szülötteinek ásványköve.

A kagylóhéjhoz hozzárendelhető csakra: Koronacsakra

Hasonló termékek