Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Sávos karneol karkötő hegyikristállyal és smiley medállal
Sávos karneol karkötő hegyikristállyal és smiley medállal
3 850 Ft

Sávos karneol karkötő hegyikristállyal és smiley medállal

3 850 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
181
A karkötő ásványai

Karneol és vélt hatása:

 

A karneol a kalcedon narancsos vöröses színű változata. Színét a vastartalmának köszönheti. Amikor kezünkbe veszünk egy karneolt, fénye és színe miatt könnyen a napnyugták narancsvörös színű ragyogása juthat az eszünkbe. Már az ókori Egyiptomban is felhasználták ékszerek, pecsétek és dísztárgyak készítésére.

Az ókorban a balesetek, tragédiák megelőzését elősegítő védőkőként használták. Úgy gondolták, hogy aki karneolt visel, az távol tartja magától a rossz szellemeket, a kellemetlen történéseket, egyúttal bátorságot és önbizalmat ad. Segíthet az akadályok leküzdésében, a hétköznapi gondjaink megoldásában. Vitalizáló hatását nemcsak magunkkal kapcsolatban érehetjük, hanem párkapcsolati problémák megoldásában segítségünkre lehet. Fokozhatja az érzelmeket, a "női megérzést", növelheti a nemi vágyat, segíthet higgadtabbnak, megértőbbnek lenni társunk felé.

Horoszkóp: A Kos, Oroszlán, Skorpió, Vizöntő, Rák csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

 

A karneolhoz hozzárendelhető csakra: Szakrális csakra (Szexcsakra)


Hegyikristály és vélt hatása:

A hegyikristály a kvarc színtelen, átlátszó, víztiszta, drágakőként is használt változata. A hegyikristálynak változataiban kisebb-nagyobb méretű, különböző elrendezésű zárványok láthatók. A legismertebb hegyikristály változatok a rutilkvarc, a tejkvarc, a turmalinkvarc és a szívárvány kvarc. 

Már az ókorban disztárgyakat, ékszereket, vázákat készítettek belőle. Felhasználásával készültek a jósgömbök is, az egykor hatalmas és fejlett Atlantiszban információ tárolás és megőrzés eszközeként a Bölcsek Kövének is nevezték. Az ókori görögök ezt az ásványt „kristallos”-nak, azaz jégnek nevezték el, mert úgy gondolták, hogy a hegyikristályok az Alpokban az isteneik által örök időkre jéggé fagyasztott vízből keletkeztek.

A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, minden ásvány közül az egyik legerősebb gyógyító.  A tisztaság, az ártatlanság, és a harmónia köve. Képesnek tartják arra, hogy elnyelje, tárolja, átalakítsa a felszínére vetülő sugarak energiáit, igy megszüntetheti a dolgok megrekedéséért felelős akadályokat. Segíthet a stressz mérséklésében, a koncentráció fokozásában, a harmónia megtalálásában és megtartásában, az alvás minőségének javításában, az álmok értelmezésében, s fokozhatja a vitalitást, az elme frissességét azáltal, hogy hozzájárulhat érzelmi blokkjaink megszűntetéséhez, lelki traumáink feldolgozásához. Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol az önbizalomra, a kitűzött célok elérésében, valamint erósítheti az összes többi kő hatását. 

Horoszkóp: A Bak, Halak, Ikrek, Mérleg, Rák csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

 

A hegyikristályhoz hozzárendelhető csakra: Koronacsakra

 

 

Hasonló termékek