Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Indigo Gabbro karkötő hegyikristály angyallal
Indigo Gabbro karkötő hegyikristály angyallal
4 250 Ft

Indigo Gabbro karkötő hegyikristály angyallal

   

A karkötő összetevői:

 

- Kb. 8 mm-es Indigo Gabbro (Misztikus merlinit), matt roppantott hegyikristály

- akril angyalszárny

- réz csillogós köztes

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

4 250 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
177
A karkötő ásványai

Indigó gabbró és vélt hatása:

 

A gabbró olyan mélységi magmás kőzet, ami a Föld mélyén megrekedt bazaltos magma kristályosodása révén keletkezett.  Bolygónk nagy részét borító óceánok kérge is vulkáni tevékenység során alakult ki, nagy részét főleg gabbró alkotja.  A magas vas- és magnéziumtartalmú kőzet felszínének színe sötétszürke illetve fekete, amit világos illetve sötétzöld foltok tarkítanak. 

Az indigó gabbró az ékszeriparban népszerű alapanyag. A gabbronitnak is nevezett kő színe fekete, amin szürke színű mintázat figyelhető meg.  Csillogó felszínének ragyogását a földpát tartalmának köszönheti. A kőzet a földpátokon kívül további ásványokat, így például olivint, magnetitet, piritet és szerpentint  is tartalmaz.

Az indigó gabbrót misztikus hatású kőnek tartják, ami rendkívüli segítséget nyújthat önmagad megismerésére. Segítségével feltárhatod a tudatalatti mögött lévő belső világodat, így rávilágíthat mindazon belső tudásra, ami önmagad megismeréséhez szükséges. Támogathat abban a törekvésben is, hogy rámutat azokra a mélyen gyökerező problémákra és mintákra, melyek tudat alatt befolyásolják az életedet, miközben létezéséről nem is volt fogalmad.  Az indigó gabbró energiája hidat képez a tudatos és tudatalatti éned között, miközben elősegítheti nemcsak az álmok helyes értelmezését, hanem a valós igazság megtalálása által ösztönzi az új előkészítését,  az újrakezdést, valamint saját céljaid, szükségleteid és határaid felismerését is.

Horoszkóp: A Nyilas csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A hegyikristályhoz hozzárendelhető csakra: Szívcsakra


 

Hegyikristály és vélt hatása:

A hegyikristály a kvarc színtelen, átlátszó, víztiszta, drágakőként is használt változata. A hegyikristálynak változataiban kisebb-nagyobb méretű, különböző elrendezésű zárványok láthatók. A legismertebb hegyikristály változatok a rutilkvarc, a tejkvarc, a turmalinkvarc és a szívárvány kvarc. 

Már az ókorban disztárgyakat, ékszereket, vázákat készítettek belőle. Felhasználásával készültek a jósgömbök is, az egykor hatalmas és fejlett Atlantiszban információ tárolás és megőrzés eszközeként a Bölcsek Kövének is nevezték. Az ókori görögök ezt az ásványt „kristallos”-nak, azaz jégnek nevezték el, mert úgy gondolták, hogy a hegyikristályok az Alpokban az isteneik által örök időkre jéggé fagyasztott vízből keletkeztek.

A hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, minden ásvány közül az egyik legerősebb gyógyító.  A tisztaság, az ártatlanság, és a harmónia köve. Képesnek tartják arra, hogy elnyelje, tárolja, átalakítsa a felszínére vetülő sugarak energiáit, igy megszüntetheti a dolgok megrekedéséért felelős akadályokat. Segíthet a stressz mérséklésében, a koncentráció fokozásában, a harmónia megtalálásában és megtartásában, az alvás minőségének javításában, az álmok értelmezésében, s fokozhatja a vitalitást, az elme frissességét azáltal, hogy hozzájárulhat érzelmi blokkjaink megszűntetéséhez, lelki traumáink feldolgozásához. Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol az önbizalomra, a kitűzött célok elérésében, valamint erósítheti az összes többi kő hatását. 

Horoszkóp: A Bak, Halak, Ikrek, Mérleg, Rák csillagjegy szülőtteinek ásványköve.

A hegyikristályhoz hozzárendelhető csakra: Koronacsakra

Hasonló termékek