Webáruházunk megújult!

Kérdésed van? Írj nekünk bizalommal! [info@csillaggyongy.hu]

Amazonit karkötő ametiszttel és shamballa gyönggyel
Amazonit karkötő ametiszttel és shamballa gyönggyel
5 500 Ft

Amazonit karkötő ametiszttel és shamballa gyönggyel

  

A karkötő összetevői:

 

- Kb. 8 mm-es amazonit, ametiszt

- 10 mm-es shamballa gyöngy

- acél csillogós köztes, gyöngykupak, karika

- erős, rugalmas ékszerdamil

 

Kérjük kattints ide: Hogyan állapítsd meg a pontos csuklóméretedet?

5 500 Ft
Részletek

A fényképen látható színárnyalat eltérhet a karkötő valódi színárnyalatától a képernyők különböző beállításai, illetve a készlet folyamatos cserélődése miatt. Minden ásványszem egyedi tulajdonsággal (mintázat, színárnyalat, méret, átlátszóság, zárványok mértéke, foltok) rendelkezik. A gyöngyszemek méretei között kisebb eltérések előfordulhatnak, a 8 mm és 10 mm egy körülbelüli értéket mutat. 

 

Nincs késztermék, a karkötő a megrendelés beérkezése, és a sikeres fizetési tranzakciót követően kerül elkészítésre az egyedi méret alapján.

Szállítási idő: 3-5 munkanap. A szállításról bővebb információt itt találsz: Szállítási és fizetési feltételek

Kérjük, rendelésed leadása előtt olvasd el a Használati útmutató menü, és a Garancia menü alatt leírt információkat.

Adatok
Gyártó
Csillaggyöngy
Cikkszám
210
A karkötő ásványai

Amazonit és vélt hatása:

Az amazonit a kálium-földpát csoportba tartozó, alapvetően világos kékeszöld színű ásvány, amit időként halvány barna, vöröses ás sárga barázdák is boríthatnak.  Jellegzetes zöld színét a fluor- és réztartalma adja, amit szerves anyagok árnyalnak.

Egy hiedelem szerint elnevezése a Dél-Amerikában található Amazonas folyó nevéből ered, egy másik legenda viszont az amazonok elnevezéséből eredezteti az ásvány nevét. 

Az amazonok fegyvereiket ezzel a kristállyal díszitették, ennek köszönhetően az amazonit a bátorság köve. Hatása nyugtató, mely fokozhatja a remény, (ön)bizalom érzetét. Oldhatja a stresszt, szorongást, csendesíti az elmét. Régebben a szülő nők kezébe adták, hogy általa elősegítség a könnyebb szülést.


Horoszkóp: A Bika, Halak, Mérleg, Nyilas csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az amazonithoz hozzárendelhető csakra: Szívcsakra, torokcsakra


 

Ametiszt és vélt hatása:

Az ametiszt lila színű, rendszerint áttetsző kvarckristály. Színe – melyben  a vas és a mangén hatása dominál - ,  a  lila különféle árnyalataiban, az egész világos ibolyaszínen át a sötét kékesliláig sok árnyalatban fellelhető. A kvarc színe nem mindig homogén, gyakran fehér csíkokkal sávozott, amit a benne lévő zárványok okoznak.

Már az ókorban is az egyik legismertebb ásvány volt, a felső uralkodó világi és egyházi réteg tagjai gyakran hordtak ametisztből készült ékszereket, ezzel is szimbolizálva jólétüket és gazdagságukat.  A kristályt a régi görögök is nagy becsben tartották. Ékszereket, amuletteket készítettek belőle, s azokat előszeretettel hordták magukon illetve vitték magukkal, mert az ásványhoz azt a tulajdonságot társították, hogy véd a részegség kialakulása ellen.  Innen származtatható az elnevezése is, ugyanis az ametiszt neve az ógörög  amethüsztosz szóból ered, melynek jelentése "nem részegítő". 

Az ametiszt meditatív és nyugtató kő: csendesítheti az elmét, mely elősegítheti egy nyugodt közérzet létrejöttét, miközben fokozhatja az önbizalmat és a koncetrációt.  Támogatást nyújthat alvászavarok, illetve álmaink értelmezése esetén is. A szevedély, és az időtlen szeretet jelképe.


Horoszkóp: A Halak, Kos, Nyílas, Skorpió, Vizöntő csillagjegy szülötteinek ásványköve.

Az ametiszthez hozzárendelhető csakra: Szívcsakra

Hasonló termékek